Korealainen kouluroka

Moi!

Nyt vuorossa on kovin sisältörikas postaus kouluruoastamme, sisältäen lähinnä kuvia (herkullisista) aterioistamme!




Meillä KAUssa on kaksi ravintolaa, toinen Student Hallissa yliopiston rakennusten keskellä ja toinen täällä dormissa. Dormin hintaan tosiaan kuului pakollinen ruokakortti, omalla kohdallani valitsin 170 ateriaa sisältävän, tällöin hinta per ateria on 2800 wonia (2,15e), eli aikalailla Suomen kouluruuan hinnoissa. Vaihtoehtoina oli myös 220 ateriaa á 2500 wonia, 110ateriaa á 3200 wonia ja 90 ateriaa á 3300wonia. Ruuasta ja sen laadusta korealaiset kanssaopiskelijat valittavat taukoamatta, mutta itse syön yleensä hyvällä ruokahalulla ja tyytyväisenä siitä ettei tarjolla ole jauhelihakastiketta tai kinkkukiusausta ;). Suurimman osan ajasta minulla ei ole ollut hajuakaan mitä suuhuni laitan (eikä ole muuten vieläkään), mutta onneksi olen kaikkiruokainen ja kokeilunhaluinen!
Pari huomiota kuitenkin; salaattia tai mitään tuoretta saa TODELLA harvoin, proteiinia on TODELLA vähän, jotain liemikeittoa joka aterialla (harvoin otan) ja kastikkeet ovat taivaallisia. Nauttikaa!


Student Hallissa ruoka tilataan tällaisesta, eli se oli aina yllätys mitä sai





Nuo kastikkeet <3



Ranskalaiset korealaisittain eli kylminä, märkinä ja lötköinä







Valehtelematta ainut kerta kun jätin edes maistamatta: pikkukalat kokonaisena






Kalat tarjotaan aina ruotoineen ja lihat luineen













Tuo pullapitko oli tollanen puolimetrinen ok and just for me ah





KASTIKE <3








Ja sitten vähän aamupaloja, joka kerta riisiä ja kimchiä tottakai!, koska ketä nyt ei haluaisi märkää mausteista kiinankaalia heti herättyään!:












- Jenna

Kommentit