Kosmetiikkafriikin Korea

Moi!

Varoitus!! Tämä postaus sisältää holtitonta rahankäyttöä, turhamaisuutta ja materialismionnellisuutta, josta on jo valitusvirret äidin puolelta kuunneltu! Ei siis tuomita kiitos, ennen kun olette itse käynyt naisena Koreassa ja olleet sekoamatta! Ja osa on ostettu tuliaisiksi ja lahjoiksi!






Ajattelin siis kerätä tähän vain kuvat kaikista kosmetiikkaostoksistani täällä ja järkyttää varmaan vähän jopa itseäni.

Kosmetiikkaliikkeitä on PALJON ja korealaiset ihonhoitotuotteet ovat edistyksellisiä, hypetettyjä, loistavia ja edullisia, pakkaukset maailman söpöimpiä ja tuotteiden nimet ja ainesosat mielenkiintoisen kuuloisia, joten niitä on pakko ostaa. Vai miltä kuullostaa etanalima, tomaatti, avokado ja kananmunanvalkuainen? Ostosten yhteydessä saa aina kasan näytteitä, sheetmaskeja ym, ja kuka ei ilmaista rakastaisi? Lisäksi liikkeissä on harvasepäivä alennuksia -20% - -50% ja 1+1 tarjouksia niin... soppa on valmis. Ainut asia mikä vähän latistaa suomalaisen ostelijan intoa, on se että myyjät pakkautuvat kylkeen kiinni sillä sekunnilla kun astut kauppaan sisään. Jotkut harvat jotka osaavat englantia saattavat alkaa selittää jotain tuotteista mitä katsot, mutta suurin osa vaan seuraa jokaista liikettäsi huomioimatta lainkaan henkilökohtaista tilantarvettasi.


















































Ostosten yhteydessä saadut ilmaisnäytteet:


















Ja hei, kun normaali korealainen ihonhoitorutiini on jo 10-vaiheinen, plus kaikki spesiaali, niin kyllä niitä tuotteita pakostakin kertyy! ;)






Dr. Jart+ kuminaamiot oli alennuksessa -50% niin oli PAKKO koittaa, vaikka hintaa jäikin vielä aika suolaiset 6000wonia (4,6e).

-Jenna

Kommentit